Update

Jag har inte skrivit på ett tag har helt enkelt inte orkat. Men nu kommer en uppdatering om vad jag varit med om under veckan som gått sedan senaste blogginlägget.

På fredagen den 22/5 hade vi aktiviteter med bakning och fotboll.

Bakgruppen hade bestämt sig för att göra munkar. För mig var det första gången jag såg hur man gjorde munkar. Det var väldigt intressant att få följa gruppen och även delta i aktiviteten.

Tawahn vispar ägg
Tawahn började med att vispa ägg.Vilayvonne mäter upp margarin


BounhomeVisst är de duktiga!? :)


Senare på eftermiddagen var det fotbollsmatch mellan LDPA deaf-unit och HIB (Handicap International Belgium). HIB är en stor organisation som jobbar med diverse projekt.
LDPA deaf unit mot HIB.
LDPA deaf unit har blåa tröjor och HIB vita tröjor.

närkamp LDPA och HIB
Närkamp mellan LDPA och HIB


Översikt

På måndagen 25/5 var det massagegruppens tur att ha sin aktivitet. Denna blev inte så lyckad pga man missat att meddela de andra kompisar om aktiviteten. Det kom bara två ur massagegruppen.
Vang Vieng instruerade Bisert om hur man masserar. Vang Vieng är mycket duktig på massage och önskar sig en framtid som massör på en firma. Hoppas han har styrka och mod att göra det i framtiden även om han är döv.


Vang Vieng masserar Bisert

Under de senaste dagarna har jag arbetat med LDPA:s konstorsdatorer. De var fulla med virus och annat konstigt som spökar i datorerna.
Håller även på att förbereda en datautbildning som LDPA styrelsen ska ha.  Ska lära dem hur man sköter en dator. Hur antivirusprogram fungerar och hur backup till cd/dvd fungerar.
Har även installerat Google Earth på en dator. Tror det kan vara kul för dem att navigera runt på jorden och hitta platser med det programmet :)

 

Kommentarer
Postat av: AKK

Hej! Alltid lika spännande att läsa vad du haft för dig. Ni är företagsamma och rediga. Här hemma är det nu som vanligt igen efter helgen. vädret har idag varit höststormigt - underligt. Vi hörs . Kram

2009-05-27 @ 22:08:10
Postat av: Birgitta K

Hej! Massor att göra för er. Som vanligt jättetrevlig läsning. Hoppas ni får en trevlig helg. Dagarna rusar iväg o snart dags för Sara att vända hemåt.

Vi ses KRAM

2009-05-29 @ 19:38:25
Postat av: Johanna

Sommar är här! =)

2009-05-30 @ 11:58:41
Postat av: S

Precis som Johanns skriver;

Sommaren är i Sverige nu!!Skönt och grönt överallt.

Krocket och kubb-spelen plockas fram i var trädgård.

Grillarna känns i luften varje kväll =)

En härlig tid.Fast det är klart, om man ska vara liite negativ så kommer väl regnperioden till oss också som vanligt, hihi.

Kanske inte i samma utstäckning och mängd som hos er dock.Ikväll blir det grill och kubb =) Haha.

Kanske blir det sommarens första bad i vättern också, det är ju tradition där jag har de mina.Hoppas ni har det bra på er utflykt, vart det nu var, kan inte minnas namnet på staden.

Lång resa men verkar vara värt det.Kramar från ett underbart SommarSverige!!!

// S

2009-05-30 @ 13:21:40
Postat av: Birgitta K

Nu har jag läst igen. oj,oj vad du får vara med om mycket. Intressant med alla bilder. Sköt om dig många kramar.

Mormor

2009-05-31 @ 19:07:24
Postat av: sofie och eric

alltid kul läsa om bravaderna i laos.

VI hänger med i svängarna ännu=)Nu är erics äldsta brorsa henrik numera Gift med sin cecila så det var bröllop nu här i helgen, himla fint! =)

sommarvädret har kommit och det har grillats och det luktar grill överallt i hela stan =)Må gott!KRAM

2009-05-31 @ 22:05:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0