Laosrapport

Igår påbörjade jag (Sara) och Erik tillsammans med Sabina att fixa med den Laosrapport vi ska skriva ihop för att kunna redovisa vår tid i Laos för Shia och ungdomsrådet.

Vi diskuterade igår hur upplägget på rapporten skulle se ut, påbörjade skrivande lite smått och sen satte vi oss för att sortera kvittona. Kvittona va rätt bra ordnat redan men vi kände ändå att vi ville kolla av så att allt fanns med och sortera dem bättre. Underlättar arbetet för Pia och även revisorerna som ska titta på det. Jag är glad jag slipper vara den som ska kolla så allt stämmer, räkna ut hit och dit.

Idag fortsätter vi med den ekonomiska delen och att skriva på rapporten fram till lunch och efter lunch ska vi börja planera för hur vi ska lägga upp de föreläsningar vi ska göra.

/Vid tangentbordet: Sara

Erik i Sverige

Igår morse landade Erik på Arlanda. Flygresan hade gått bra och Erik såg oförskämt pigg ut.

Jag (Lovisa), Sofia och Eriks pappa Kurt var Välkomstkommite. Eriks pappa hade en jacka med sig till Erik, vilken han själv inte trodde att han behövde. Men, med tanke på att det bara var 13 grader igår morse, så var han nog glad att ha den extra jackan!

Nu drar vi igång nästa fas där föreläsningar och rapportskrivning står på schemat. Och dessutom, hela Laosgruppen är i Sverige samtidigt! Det är inte ofta det händer! :)


RSS 2.0