FRAMME!

Sara och Erik har skickat ett mail till Laosgruppen och medelat att dom nu är framme i Laos. Dom är trötta, men glada att vara framme. De hade fått ett mycket bra mottagande av dövgruppen. Nu skulle dom vara vakna några timmar till, och sen gå och lägga sig för att sova natten lång! /Lovisa

Äntligen!

Arbetstillståndet har förvisso inte kommit än, men på måndag åker Sara och Erik iväg iaf. Ett turistvisum är ordnat, så nu får de vara i landet till den 29:e maj. Om vi inte har fått arbetstillståndet till dess, ja, då är det inte meningen att LDPA ska ta emot några praktikanter. Som sagt, ÄNTLIGEN! Jag trodde nästan ett tag att projektet skulle stupa på arbetstillståndet... Nu börjar det verkliga äventyret!/Lovisa

Mindre än en vecka kvar

dagar kvar tills avresa mot LAOS. Sara och Erik kommer att åka iväg till Laos den 30:e mars. Förhoppningsvis är det klart med visum och arbetstillstånd. Annars får vi ta det därnere. Skönt att komma iväg nu iallafall.

Sara och Erik får basta om de vill ha värme

Ni som följer bloggen vet att Sara och Erik skulle ha suttit på flyget på väg till Laos precis just nu (strax efter kl 13), men, så är det inte. Sara är i Örebro och Erik i Mariestad, och där får de tyvärr vara en liten stund till. Arbetstillståndet är FORTFARANDE inte klart. Hm. 

Vår kontaktperson i Laos, Suphin har kämpat så mycket hon har kunnat för att arbetstillståndet ska bli klart, men myndigheterna i Laos drar hela tiden ut på tiden. Det senaste nu är att det ska bli klart på måndag, men vi får se. Vi har inga större förhoppningar om att det ska vara klart på måndag. Däremot så hoppas vi att det är klart innan den 27, då nya biljetter är bokade. 

Så, hett tips till den som ska söka arbetstillstånd i Laos, börja gärna onödigt tidigt.   


nope

det var inte arbetstillståndet som var krumelurerna.

Meeeeen! *suck*

Ett fax

fullt med krumelurer har kommit till Kansliet. Undrar om det är arbetstillståndet? Vi hoppas det!

Eftersom vi inte är så bra på krumeluriska så hoppas vi att ambassaden kan översätta åt oss.

Fredagen den 13:e

Otursdag påstår många men det är den dagen i mars nästa avresa är planerad. Förhoppningsvis har arbetstillståndet kommit in från Laos innan dess.

/ Erik

RSS 2.0