Avresedatum framflyttad

Tyvärr har vi inte fått in arbetstillstånd idag från Laos. Det är med viss besvikelse man får veta att vi är tvungna skjuta upp resan till senare datum.

Mer information kommer framöver om ny avresedatum.

/ Erik

Håll för öronen..

.. nu om ni inte vill höra svordomar. (fan, helvetes jävla skit)

En B-plan är alltid bra att ha. Just i vårt fall ser det ut som om vi kommer att behöva använda just den, B-planen alltså.

Att byråkrati är snärjigt det har nog ingen undgått, men det här är alldeles uppåt väggarna knasigt. För att reda ut vad jag menar så är det kort sagt Arbetstillståndet som drar ut på tiden. Erik och Sara har fortfarande inte fått tillståndet från Laos. Men hallå, dom ska åka på Tisdag! PÅ TISDAG! Det är 6 dagar kvar, och inget arbetstillstånd.

Därför behövs nog B-planen användas.

Hjälp oss hålla alla tummar som går och be alla böner som är möjliga för att Erik och Sara får sina tillstånd innan Tisdag!

Biljetter

Skrev ut flygbiljetterna idag för både Sara och Erik. Det var mest för att vara på den säkraste sidan och slippa leta efter biljetterna i sista minuten :)

/ Erik

Ojojoj

Att få arbetstillståndet var tydligen inte det enklaste. Erik har, enkelt uttyckt, jobbat arslet av sig för att han och Sara ska kunna åka iväg på planerad dag. Plan B var att skjuta upp avresedatum.

Jag som skriver har själv inte koll på alla turer som har varit fram och tillbaka, men nu verkar det som att det har löst sig! De papper som behövs finns på kansliet och stämplar till passen fixas nästa vecka.

puh, det var lite nervöst ett tag.

Arbetstillstånd

Det har varit en blandning mellan stiltje och full aktivitetet om arbetstillståndet sedan några veckor tillbaka. Nu idag fick jag besked från kontaktpersonen i LDPA. (ett telefonsamtal) att det är ett fax som ska skickas från vår bidragsgivare. Har kontaktat vår kontaktperson på SHIA. Hoppas det ordnar sig nu vilket jag tror det kommer göra. Det är mindre än två veckor kvar tills avresa och det känns spännande!
Positivt besked!

/ Erik

RSS 2.0